Om människan och vetenskapen

2014-2: Kost

2/2014

Essä:Med anledning av att jag tycker om inhemska äpplen Göran Torrkulla

Artikel: Vad ska vi äta? Lennart Ennart

Artikel: Äppelförädling på Balsgård Hilde Nybom och Kimmo Rumpunen

Artikel: Det finns ingen perfekt diet Pontus Anckar

Artikel: Vårt dagliga bröd Pernilla Sandvik

Artikel: Den första Gröna revolutionen: intensivjordbrukets uppkomst och utveckling N. Thomas Håkansson

Artikel: Varför äter vi inte som vi bör? Christina Berg

Kolumn: Maten, hälsan och vetenskapen Hugo Strandberg

Kolumn: Föränderliga råd och konstanta rekommendationer Benjamin Alm

Artikel: Män och maskuliniteter i köket Nicklas Neuman

Artikel: Att äta djur: En liten dekonstruktion av kön och mänsklighet Freja Högback



Leave a Reply

Your email address will not be published.


%d bloggers like this: