Ledare: Går vägen till lycka genom magen? Dan Lolax
Uffe Ravnskov vill rasera kolesterolmyten. Dan Lolax
Experimentell mat: Hur låter ett färskt äpple? Antony Fredriksson
Förstrött salt – kring kokkonsten. Fredrik Hertzberg
Yrsa Neuman om ingenjären och professorn i köket
David Healy och kampen mot läkemedelsindustrin. Dan Lolax
Definitionen av hälsa: Vår färmåga att nå vitala mål. Emma Wester
Ätandets betydelse: ”Bord för en, tack.” Tom Kettunen
En forskares vardag: Maria Nyberg, Lunds Universitet
Uppfäljaren: Ekonomi och vetenskap. Nikolai Enckell
Johanna Wassholm, Jenny Wiik och Hanna Lindberg om tre aktuella historiska bäcker
Yrsa Neuman recenserar Harry G. Frankfurts On Bullshit
Ett smutsjobb: Harry G. Frankfurt om skitsnack. Dan Lolax
Nykänens aforismer
Rabbe Kurténs kätterska betraktelser
Axplock: Spaghetti, nudlar och ägglossning
Är socker giftigt? Yrsa Neuman